Kuka

Olen Valtteri Laine. Tavoitteeni on jakaa hyvin tutkittua ja luotettavaa tietoa ja samalla tehdä sen lukemisesta hauskaa ja helppoa.

Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi ja työskentelen ohjelmistokehittäjänä. Olen siis ohjelmoija. Tämän lisäksi minulla on koulutetun hierojan tutkinto. Minulla ei ole lääkärin, ravitsemusterapeutin eikä edes kiropraktikon koulutusta.

Ota siis kaikki neuvot ja vinkit tältä sivulta vastaan kriittisesti, ja keskustele aina ensin lääkärisi kanssa esimerkiksi lisäravinteiden aloittamisesta, tai muista terveyteen liittyvistä asioista. Minulla ei ole pätevyyttä antaa kenellekään henkilökohtaisia terveyteen liittyviä neuvoja. Jos koet olevasi sairas, käänny osaavan ammattilaisen puoleen.

Oman tutkinnon puutteesta huolimatta koen tarpeelliseksi tutkia ja kirjoittaa terveyteen liittyvistä asioista. Koen että alalla on niin paljon hömppää, että ei jää juuri muuta vaihtoehtoa kuin tutkia itse ja ottaa asioista selvää suoraan tiedon lähteiltä. Olen kokenut henkilökohtaisesti hyötyä omasta tutkimustyöstä, ja toivon että muutkin siitä voisivat hyötyä. Toisaalta myönnän että oma terveysintoilu on aiheuttanut itselleni myös ongelmia, kun olen ollut liian naiivi aiheesta. Pyrin siis kirjoittamaan asioista maltillisesti, olemaan kriittinen ja hakemaan palautetta ihmisiltä jotka asiasta tietävät.

Voit lähettää palautetta sivustosta Ota yhteyttä välilehdellä tai suoraan sähköpostilla. Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita. Sähköposti on valtteri.e.laine ( at ) gmail.com.